Uusi mökkihakemisto avattu 2018

mökki vuokralle 2018

Mökkikartta.fi on uusi mökkihakemisto, joka on suunnattu kuluttajille. Omanlaisensa mökin löytäminen on aina pieni dilemma. Onneksi sivustomme on helpottamassa sinua löytämään viikoksi, viikonlopuksi tai miksi tahansa ajaksi sopiva mökki oikeasta paikasta.

Palvelumme käyttö on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Lopullinen mökin vuokraaminen tapahtuu yhteistyökumppanimme sivustolla. Tarkoituksemme on saattaa mökkiä vuokraavat ja vuokralaiset yhteen.

Sivustomme on helppokäyttöinen, emmekä kerää sinusta mitään tietoja. Sivustomme toimii kuin mikä tahansa hakemisto, haet mökit helposti alueittain ja löydät haluamaltasi alueelta kaikki listaamamme mökit ja niiden hinnaston, sekä linkin josta pääset katsomaan vuokra-aikataulut ja lisäpalvelut.

Mökki vuokra soveltuu hyvin rentoutumis tarkoitukseen kun halutaan vaikka viettää viikonloppu pois kaupungista, kenties kutsua kavereita tai tuttavia tai muuten vaan perheen kesken syrjässä, metsän keskellä, ranalla tai missä vaan. Sivustomme palvelee kuluttjia ympäri suomen, emmekä ole aikaan tai paikkaan sidottuja. Joten voit käyttää sivustoamme vaikka 24 tuntia vuorokaudessa, jos siltä tuntuu.

Aloita sopivan mökin etsiminen mökkikartastamme!