Kohteet: Satakunta

Satakunta

Kuivalahti, Eurajoki
,

Lomamökki Eurajoensalmessa meren rannalla, Selkämeri/Eurajoensalmi 40 m. Uimaranta rannasta hiekkapohjainen ja matala, syvemmällä kovahko hiesupohja, ruopattu 2013, aallonmurtaja kiertää poukaman. Laituri uusittu 2013, pieni soutuvene käytössä. 

Mökissä (65 m²) keittiö, tupa, jossa levitettävä laveri ja yläkerrassa makuuhuone, jossa parivuode. Vesi kunnallisesta vesijohtoverkostosta. Sisällä wc ja pihassa myös ulkokäymälä. 

Pihapiirissä pihamökki (30 m²), jossa puulämmitteinen sauna, keittiö, varaava takka, tv ja 2 levitettävää laveria, kantovesi, etäisyys mereen 15 m. 

Lisäksi pihapiirissä myös toinen puulämmitteinen sauna n. 12 m² (etäisyys mereen 5 m). 

Ei suihkua mökissä eikä saunoilla. 

KYLPYPALJUN KÄYTTÖ SISÄLTYY VUOKRAHINTAAN. Se lämmitetään itse. Ystävällisesti huomioikaa, että kylpypaljuun on laskettava vesi ennen kuin sitä aletaan lämmittämään.

Tutustu Ja Varaa

Villa Ahomoisio, Pori
,

Porista 65 km itään, Miekkajärvi 30 m (pituus 600 m, leveys 200 m), savipohja, nopeasti syvenevä. Laituri ja oma soutuvene. 

Tunnelmallinen ja romanttinen vuonna 2006 rakennettu mökki Miekkajärven rannalla. 
Alakerrassa olohuone (1 h sohvasänky), keittiö, 1 makuuhuone parivuoteella, 1 makuuhuone kerrossängyllä, ilmalämpöpumppu, erillinen WC, pesuhuone, sähkösauna. 

Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joissa kummassakin parivuode, WC. Yläkertaan leveät hyvät portaat. 

Mökin pihalla nuotiopaikka. 

Laiturilta pääsee uimaportaita pitkin uimaan. Veden syvyys laiturin päässä noin 1,5 m. 
Laiturin edustalla kylpypalju, joka on vuokrattavissa omistajalta etukäteen tilattaessa lisähintaan 90 – 120 e/varausjakso. Paljun saa kätevästi täytettyä vesipumpulla suoraan järvestä. Huom! Palju pitää täyttää ensin ja vasta sen jälkeen voi aloittaa lämmityksen. 

Tutustu Ja Varaa

Villa Kanto, Pori
,

Porista 24 km länteen, Eteläselkä / Selkämeri 15 m. Rannalta uimaportaat mereen. Pohja osittain kova, osittain pehmeä (muta) ja nopeasti syvenevä. 

Moderni hirsipaneelista valmistettu loma-asunto, valmistunut 2006, alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone, jossa 160 cm leveä parivuode, WC, pesuhuone, sauna (sähkökiuas), katettu terassi pöytäryhmällä. 
Yläkerrassa yksi makuuhuone jossa 180 cm leveä levitettävä vuodesohva. Tämän lisäksi oleskelutila, jossa 160 cm leveä levitettävä vuodesohva. Yläkerrassa myös WC, terassi / parveke. 

Sekä ala- että yläkerrassa ilmalämpöpumppu. Keskuspölynimuri. Loma-asunnossa on yksi työhuone (lukittava), joka ei ole asiakkaiden käytettävissä. 

Loma-asunnon pihalla puulämmitteinen rantasauna (25m2), jossa tilava pukuhuone, lasten leikkimökki, puutarhakeinu, kaasugrilli ja grillauspaikka sekä sekä pyykinkuivaus- /maton tamppaustelineet. 

Tutustu Ja Varaa