LomarengasLomarengas on suomalainen mökkien ja loma-asuntojen välittäjä. Yritys on yksityisomisteinen, jonka suurin omistajaryhmä on mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Jo vuonna 2015 Lomarenkaan verkkosivustolla oli yli 230 000 kävijää kuukaudessa. Lomarengas on Suomen suurin alan yritys laajimmalla valikoimallaan, lähes 4000 mökkiä ja yli 16 000 vuodepaikkaa. Lomarenkaan suosio on kasvanut vuosivuodelta ja se näkyy  myös esimerkiksi vuokrattavien-asuntojen kysynnässä.

Yritys tarjoaa myös majoitusmahdollisuuksia ulkomaille kuten esimerkiksi espanjaan, peräti kolmas osa yrityksen liikevaihdosta tulee ulkomaan vuokra-asunnoista.

Katso Lomarenkaan loma-asunnot

Lomarengas historia

Lomarenkaan juuret johtavat 1960-luvulle, jolloin Suomen maatilamatkailua alettiin organisoida. Tuolloin tuettua lomatoimintaa järjestävä Lomaliitto sai ruotsalaiselta sisarjärjestöltään Resolta idean maatiloilla tapahtuvasta lomatoiminnasta, suosituimpina vuodenaikoina (kesä-ja talvilomat). Vuonna 1964 Lomaliitto tarjosi reilut 1200 vuodepaikkaa 200 maatalossa. Pian tuon jälkeen maatilalomia alkoi järjestää myös maatalousväen lomajärjestö ”Sininen rengas”. Tämän lisäksi Suomen Matkailuliitto järjesti maatilamajoitusta Lapissa talvilomien aikaan. Vuonna 1967 nämä edellä mainitut kolme yritystä yhdistivät liiketoimintansa Lomarengas ry:kssi. Vuonna 1997 organisaatio muutoksia tapahtui ja varsinainen vuokraustoiminta jäi yhtiöksi muuttunneelle Lomarengas Oy:lle.

Lomarenkaan tarjonta

Lomarengas on Suomen vanhin ja tunnetuin alan yritys. Lomarenkaan sivuilta löydät lomamökit joka lähtöön aina erämajoituksista mahtaviin huviloihin. Voit valita omasi lähes 4000 kotimaan loma-asunnon joukosta.

Kaikki Lomarenkaan vuokraamat mökit ovat laatutarkastettu ja luokiteltu, voit myös halutessasi tutustua asiakkaiden antamiin arvioihin ja kommentteihin.

Mökin vuokraaminen ei voisi olla helpompaa, se onnistuu verkossa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa löytämään parhaan loma-asunnon.

Siirry Lomarenkaan sivuille

Lomarengas mökit

Katso artikkelin kirjoittamis hetkellä suosituimmat lomakohteet: